Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Νέα Εποχή Για Την Polaroid Με Οδηγό Την Lady Gaga!

Στις 6 Ιανουαρίου του 2010 ανακοινώθηκε η συνεργασία της Lady Gaga με την Polaroid όχι μόνο ως συνεργάτης αλλά και ως Διευθύντρια στον τομέα Σχεδίασης, έτσι ερχόμαστε 1χρόνο μετά στην παρουσίαση των πρώτων συσκευών από αυτή την συνεργασία. Η σειρά της συνεργασίας αυτής θα ονομάζεται Grey Label (GL).


~ GL10
Ο πρώτος φορητός εκτυπωτής είναι πραγματικότητα, αλλά δεν τελειώνει εδώ καθώς είναι και ο πρώτος εκτυπωτής για κινητά τηλέφωνα! Με ελάχιστο βάρος και μικρό όγκο συμβατό με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά(εκτός iphone) που παρέχουν την υπηρεσία του bluetooth με 2 βήματα έχεις στα χέρια σου τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει. Το μελάνι και το χαρτί που χρειάζεται  πρόκειται να είναι πάρα πολύ φθηνό και oi φωτογραφίες θα έχουν λίγο μικρότερο μέγεθος από μία μεσαία κορνίζα.


~GL20
Τα πρώτα γυαλιά ηλίου που είναι ταυτόχρονα φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και ipod!
Μπορείτε να τα συνδέσετε με τον υπολογιστή σας, να περάσετε την αγαπημένη σας μουσική-βίντεο-εικόνες, να μεταφέρετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβήξατε με τα γυαλιά αυτά. Τα γυαλιά μετατρέπονται σε ipod απλά και μόνο βγάζοντας το γυαλί από μπροστά. Φορώντας τα γυαλιά αυτά μπορούμε να δούμε μέσα από τις οθόνες χωρίς να υπάρχει διαφορά από τα κοινά γυαλιά ηλίου.


~GL30
Η νέα γενιά φωτογραφικών μηχανών της Polaroid!
Η πρώτη ψηφιακή φωτογραφική τύπου polaroid η οποία εκτός των άλλων έχει και μνήμη 2GB!
Σχεδιασμένη ώς μικρότερη και ελαφρύτερη από τις συνηθισμένες μηχανές τύπου polaroid παρουσιάζεται ώς η νέα γενιά στην polaroid αλλά και στην παγκόσμια τεχνολογία!


Σύντομα αναμένονται στο εμπόριο και από τις πρώτες εντυπώσεις και δημοσκοπήσεις φαίνεται ένα τεράστιο κοινό να επιθυμεί τα νέα προ΄ι΄όντα της polaroid!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου